reklam

reklam

reklam

11 Ağustos 2012 Cumartesi

Oğlumu Eğittim

Öncelikle herkese merhaba. Ben 38 yaşında İzmirli bir kadınım. Adım bahar. Kocamı 3 yıl önce kaybettim. Ben 88- 62- 97- ölçülerinde, kumral ela gözlü, 182 boyunda 65 kilo sexi bir kadınım. 17 yaşında bir oğlum var. Bu olay geçen hafta yaşanmasına rağmen çok uzun zamandır gelişmekteydi ama bu şekilde olacağını hiç tahmin etmezdim.
Bir süre önce oğlumun beni süzmeye başladığını fark ettim ama aklımda kötü şeyler yoktu. Günler geçiyor hayat tüm monotonluğu ile sürüyordu. Bir gün işten eve döndüğümde iç çamaşırlarımın yerinin değişmiş olduğunu gördüm. Hepsi ellenmiş gibiydi hırsız falan girebileceğini düşündüm ama hiçbir şey alınmamıştı…
Aklıma oğlum ve bakışları geldi. Ben yine pek önemsemedim ama bu olay sanki devamlı olarak oluyor gibiydi. Ve sonunda ne olduğunu anlamaya karar verdim ve işten izin alıp olmadık bir saatte eve gittim yaz tatili olduğu için oğlum evde yalnız kalıyordu. Odasında değildi yatak odama gittim evet oğlum oradaydı ve iç çamaşırlarımı koklayıp sikine sürerek mastürbasyon yapıyordu. Böyle bir şey hiç aklıma gelmezdi. Ben olayı alevlendirmedim ve oluruna bıraktım. Bir süre sonra yıllık izne çıktık ve kuşadasına gittik oğlum bana yiyecek gibi bakıyor ve devamlı el şakaları yapıyordu. Bende çamaşır olayından etkilenmiş garip bir haz duymaya başladım ve tahrik etmeye karar verdim, ama kendime inanamıyordum.
Denizde el şakalarına karşılık veriyor omzuna çıkıyor yanlışlıkla sikine falan dokunuyordum birgün denizde ayağıma bir şey değdi diyerek ona tutundum ve bacaklarımı beline doladım. Siki sertti ve amıma değiyordu kendimi biraz bıraktım aşağıya doğru ve bikinimin üzerinden delip amıma girecek gibi oldu. Çok tahrik olmuştum oğlum da delirmek üzereydi.
Artık evde de daha açık giyinmeye başlamıştım, şort giymeden sadece kilot ve üzerine uzun tişörtler, sütyensiz badiler ve frikikler kendime kızmakla beraber yapmadan duramıyordum. Banyoya girdiğimde kapıyı açık bırakıp oğlumun izlemesini falan sağlıyor bazen de olayı abartıp sırtımı keselemesi için onu çağırıyordum.
Oğlum iyice azıyor ve hemen tuvalete gidip rahatlıyordu. Akşam yatarken odamın kapısını açık bırakıp geceliğimle beni izlemesini sağlıyordum mastürbasyon yaptığını anlıyordum. Her banyoya girişimde beni dikizler olmuştu. Bende banyoda bazen tıraş olup bazen amımla oynayarak onu azdırıyordum.
Günler böyle geçerken bizim ev boş olduğu için arkadaşları ile bizde toplanıyorlardı. Ben yine açık saçık giyinmeye devam ediyordum. Diğer arkadaşlarının da benim için iç geçirdiklerine emindim. Bazen evde onları gizlice porno film izlerken görüyordum.
Artık bu durumda dayanacak gücüm yoktu. Oğlumu tahrik etmek için uğraşırken ben azmıştım. Sanırım diğer çocuklarda…
Bir gün kapı çaldı, açtım karşımda oğlumun yedi arkadaşı vardı. Onlarla oğlumun olmadığını beklemelerini söyleyerek içeri aldım. İçecek bir şeyler ikram ettim. Sütyensiz memelerime bakıyorlardı. Ve içlerinden üçü gelerek bana saldırdı. Beklemediğim bu olay karşısında donakaldım, yapmayın desem de dinletemedim bizi azdırırken iyimiydi orospu dediler ve beni sıkıca tuttular anlaşılan dönüşüm yoktu. Bana bu işi bir haftadır planladıklarını oğlumun diğer olaydan haberi olmayan arkadaşlarıyla olduğunu ve akşama kadar gelmeyeceğini söylediler.
Beni sürükleyerek yatak odasına götürdüler. Tişörtümü ve külotumu çıkardılar ve beni tutan üç kişi yatağa bacaklarım açık şekilde bağladılar. Ve hepsi başıma toplandı ve okşamaya başladılar vücudumda 14 el vardı, göğüslerimi mıncıklıyorlar amımı parmaklıyorlardı hepsi soyunup siklerini çıkarıp sallamaya otuz bir çekmeye başladılar. Bir anda acı hissettim çünkü arka deliğimi zorluyorlardı ve daha oraya parmak bile girmemişti. Sonum kötü olacaktı galiba…
İçlerinden biri yarrağını ağzıma uzattı almayınca tokatladı ve ağzıma soktu bende ısırmak gibi bir hataya düştüm ve bu benim için acılı bir sexin başlangıcı oldu. Ne kadar yalvarsam özür dilesem de canımı yakacaklarını söylediler, içeriden bir bira şişesi getirip beni çözüp sımsıkı tuttular ve domaltıp bira şişesini götüme soktular canım çok yanmıştı ince yerini aldım ama gitgide itiyorlardı. Acıdan bağırıyorum ve yeniden ağzıma verdiler. Canımı yakmasınlar diye iştahla yalamaya başladım bir bardak getirerek ilki içine boşaldı devamlı yer değiştirerek ağzımı siktiler ve bardağa boşaldılar, ağzım hiç boş kalmadı şişe ise hala duruyordu. Hepsi boşalınca bardak neredeyse dolmuştu ve şişeyi çıkardılar.
Götüm yırtılmıştı ve koca bir oyuk vardı sanki içeri rüzgar giriyordu. Sonra bardaktaki dölü içmemi sölediler ne kadar itiraz etsemde içmek zorunda kaldım.
Hepsini içtim artık sikme vakti geldi dediler tüm deliklerimi dolduracaklarını söylediler. Götüm sızlıyordu ve sanırım kapanmıştı, içime alırken çok zorlandım biri amıma biri siyah incime diğeri ağzıma girdi bir müddet böyle sikildikten sonra hepsi çıkarıp suratıma her tarafıma attırdılar yerlerini diğerleri aldı ve yedi kişi üstüme boşaldı ölmek üzereydim yorulmuştum bacaklarım sızlıyordu her tarafım spermdi. Yeniden yaraklarını ağzıma uzatarak kaldırmamı söylediler ve bende kaldırdım. Biri dizlerimi kırarak bacaklarımı göğsüme bastırdı ve girişi iyice daraltarak içime hızlıca girdi, biraz bu şekilde siktikten sonra amımdan çıktı ve bacaklarımı omzuna alarak siyah incime kökledi alışmıştım artık rahatça giriyordu. Bu arada diğeri taşaklarını ağzıma verdi ve emmemi istedi emmeye başladım bir elimle de otuzbir çektiriyordum suratıma boşaldı arkamdaki de çıkarıp vücuduma attırdı meni banyosu devam ediyordu. Diğerleri de gelerek üzerimde bir posta boşaldılar saçım yüzüm bacaklarım her yerim sperm olmuştu, ulaşabildiğim yerlerdekini yalattılar midem spermle dolmuştu.
Daha sonra eğlence vakti diyerek mutfaktan aldıkları şişe salatalık patlıcan gibi nesneleri iki deliğime de sokarak gittiler zorlukla doğrulup temizlendim ve akşam oğlum geldi hiç birşeyi belli etmemeye çalıştım sadece oturma zorluğu çekiyordum. Ertesi gün bir türlü kilodumu bulamıyordum sanırım çocuklar alıp gitti diyerek aramaktan vazgeçtim. Oğlum biliyor mu diye içim içimi yiyordu. Bana davranışları değişmiş gibiydi. Ya da benmi kuruntu yapıyordum. Ama geçerken sürtünmeye başlamıştı ben de tahrik etme olaylarını bırakmıştım çünkü yarak görecek halim kalmamıştı…
Daha sonra temizlik yaparken kilodumu oğlumun odasında buldum ve üzerinde kurumuş sperm vardı. Oğlum tacizlerine devam ediyordu ve ben bir şey diyemiyordum çünkü kaşınan bendim. Bir haftasonu denize gitmiştik ve yine denizde şakaları devam ediyordu beni arkadan kucakladı ve suya batırmaya çalışıyor gibi yaptı ama ben sert yarağını hissediyordum. Bikinimi delip geçecekti. Aynı şekilde sırtıma masaj yaparken kalçamla bacağımın birleştiği yere oturdu ve siki tam siyah incimin üzerindeydi acaba bunları bildiği şeylerin etkisiyle mi yapıyordu?
Masaj yaparken sütyensiz göğüslerimi yandan sıkıyor bana masaj yapmıyor sanki okşuyordu. kalçama inip sıkmaya başladı ses çıkarmadım bana dönerek anne olanları biliyorum dedi, yıkılmıştım.
Seni istiyorum dedi olmaz dedim anne çok bilgisizim eğitim amaçlı lütfen dedi bende tahrik olayından suçlu olduğumdan tamam dedim. Zaten siki delip geçecekti beni.
Ona döndüm ve öpüşmeye başladık. Çok acemiydi, dilimi ağzına soktum ve ağzını keşfe çıktım aynı şekilde karşılık vermeye başladı. Ben onu soydum oda beni soydu. İlk kez bu kadar yakından çıplak kadın görüyordu memelerimi deli gibi sıkmaya başladı. Neredeyse koparacaktı meme uçlarımı emmesini söyledim meme uçlarımı emdikçe büyüdüler ve fındık kadar oldular amıma inmesini söyledim indi ve kılsız amımı yalamaya başladı. Arada parmaklamasını söyledim acemice yapmaya çalıştı.
Daha sonra ustalaşmaya başladı ben deli gibi inliyordum inlemelerimle iyice gaza gelmişti. Onu ayağa kaldırıp boxerını çıkardım. Ama çok şaşırdım çünkü oğlumun siki 17 cm vardı ve 17 yaşında birine göre oldukça kalındı. Yarağını elimle tutup sıvazlamaya başladım zaten hazır oldaydı. Biraz uğraşsam hemen boşalacaktı. Onu kanepeye oturtup sikini elime aldım. Sikini karnına doğru yatırıp alttan yalamaya başladım. O şekilde altını hafifçe ıslatıp taşaklarını emmeye başladım oğlum çok gaza gelmiş kafama bastırıyordu ama ben bitanemin hemen boşalmasını istemiyordum ilk sexinde doruklara çıkmalıydı.
Daha sonra ucunu öperek daireler çizmeye başladım ve dudaklarımla dibine kadar ağzıma aldım. Çıkarırken dişlerimle temas etmemeye özen gösterdim. Yeniden dibini buldum gırtlağıma kadar girmişti bu arada başına daireler çizmeye başlamıştım. Oğlum başımı tutmuş ileri geri yapmamı istiyordu acaip sulanmıştım. Ağzımı geri çektim yarak pırıl pırıl parlıyordu. Ucunu ağzıma alarak emmeye başladım yeniden dibini buldum şiddetlice emerek ileri geri yaptım. Oğlum deliriyordu ve ağzımdaki yarak atmaya başladı ve bütün spermlerini ağzıma boşalttı. Boşalırken gırtlağıma kadar sokmuştu ve hepsini yutmak zorunda kaldım…
Daha sonra 69 a geçtik ve sikini yeniden kaldırdım. Onu yeniden oturtup üzerine çıktım ve amıma nişanlayarak üstüne oturdum. Zıplamaya başladım anne şevkati ve şehvet bir olunca deli gibi zevk alıyordum arada tamamen oturup daireler çiziyordum. Oğlum göğüslerimi emiyordu ilk orgazmımı yaşadım, deli gibi boşaldım artık oğlumun gelmesini bekliyordum. Oğlum açılmıştı artık kalçamı sıkıyor arka deliğimle ve göğüslerimle ilgileniyordu. O da hızlandı ve amıma boşalmaya başladı. Spermlerini ılık ılık içimde hissediyordum. Yığılıp kaldım kalkıp temizlenmeye gittim içmden akan spermler bacaklarımdan süzülüyordu.
Beş dakika sonra oğlum siki elinde kalkık halde yanıma geldi. Beni yere yatırdı. Biricik oğlum kontrol bende demeye çalışıyordu. Hevesini kırmadım. Arka deliğimi yalamaya ve parmaklamaya başladı. Tecavüz edilirken sikilmiş olmasına rağmen dardı arka deliğim. Biraz acıyordu ama oğlum için dayanmak istedim. Bacaklarımı omzuna alarak amıma girdi am suyumla ve menilerle sikini ıslatarak arka deliğimi zorlamaya başladı. Ucu girmişti ve hala
yükleniyordu. Yarağı içimi yararak milim milim giriyor, damarlarını bile hissediyordum. Ve delice pompalamaya başladı. Bir müddet bacak omuz pozisyonuna devam ettik ve benim domalmamı istedi hemen domaldım zaten genişlemiş götüme sertçe girdi. Pompalamaya başladı. Artık iyice hızlanmıştı. Geleceğini anladım ve içime boşaldı ayağa kalktık ve temizlendik…
Göt deliğimden süzülen meniler kıçıma bulaşmıştı ve göt yanaklarım kayıyordu. Çok güzel bir duyguydu. Oğlumla eğitim amaçlı başlayan ilişkimiz sürüyor ve bundan ikimizde çok zevk alıyoruz. Herkese mutlu günler bye…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder