reklam

reklam

reklam

12 Ekim 2012 Cuma

Dayımın Oğluyla Sex

Meraba ben Melis. 19 yaşındayım Ankara Gölbaşın da oturuyorum. Bi aprtmanda ailecek oturuyoruz, dayılarım teyzelerim falan. Yani bizden başka kimse yok, kuzenlerimle beraber büyüdük abi kardeş gibi. Ama birisi hariç, dayımın oğlu Serhan.
Serhan 26 yaşında, küçükken benile çok ilgilenirdi, küçük kızların kendilerinden büyük aşık olma dönemlerinde bende ona aşıktım çünkü en yakınımda o vardı. Aslında ona karşı olan ilgimi daha yeni farkettim, küçüklüğümü düşündüğümde onun bana nası davrandığını hatırladım.
Daha ben 12 yaşımdayken beni parka gezdirmeye götürür, kucağına oturtup salıncağa binerdi, ozamanlar farketmezdim tabiki ama şimdi aklıma gelince anlıyorum, kazık gibi olmuş sikinin üstünde beni sürttürüp dururdu.
Geçen günlerde bunları düşünerek bi çok kez orgazm oldum ama böyle bişeyin olacağını hiç sanmazdım. Artık zaten oda bana karşı böle davranmıyordu.
Köyden bi akrabamız ölmüştü ve tüm aile oraya gidecektik, fakat ben ve serhan finallerden dolayı burda kalmak zorundaydık. Aklımda bu tür şeyler yoktu aslında…
Bizimkiler gitmiş, bende akşam eve gelmiştim, Serhan aradı ve yemeği napıcaz diye sordu. Bende eve çağırdım bişeyler hazırlamıştım. Serhan geldi, yemeklerimizi yedik ve oturmaya başladık, yaz aylarına girdiğimiz için artık havada sıcak olmaya başlamıştı. Serhan eve üstünü değişmeye çıktı, şortuyla geri geldi. Gece evine gidecekti tekrar, aslında plan böyleydi.
İlerleyen saatlerde film izlemeye başladık, aldık biralarımızıda. gözü tamamen kapalı diye bi film vardı tv de, öyle bi film olduğu aklıma hiç gelmemişti ama resmen porno film gibiydi. Bi anda aklıma serhanın eski yaptıkları geliverdi, amım sulanmaya başlamıştı, çaktırmadan serhanın sikine bakıyordum ve şortu kaarmıştı, arada belli etmeden eliyle düzeltiyodu.
Artık daha fazla dayanamıcamı düşünüp, eski günleri yad etmek için açtım konuyu, beni eskiden parka götürürdün serhan gezdirirdin çok güzeldi o günler dedim. Serhan biraz bozuldu aslında tamda sevişme sahnesinde böyle bi konu açtığım için anladı sanırım.
Kucağına alırdın dedim, iyice kızardı, şimdide götürüp alırmısın dedim. Serhan şok olmuştu. Ben alkolünde etkisiyle baya cesaret kazanmış olmalıyım ki yanına geldim serhanın, elimi birden aletine attım ve dedim ki: beni küçükken kucağına aldığında da böyle oluyordu sikin semsert. serhanda daha fazla dayanamadı ve anında yapıştı dudaklarıma, göğüserimi parçalarcasına sıkmaya başladı, dudaklarımı resmen koparıyordu. onun sikide benim avcumdaydı ve sıkıyordum. Bi an önce sikişmek, serhanın altına yatmak istiyordum.
Kucağına oturdum tişörtümü hızlıca çıkarıp göğüslerimi ağzına verdim, sikinin üstünde kayıyordum resmen, siki çok büyük değildi ama kalındı.
Hızlıca şortunu çıakrdım bende soyundum ve aletinin üstüne oturttu beni, tıpkı eski günlerdeki gibiydi ama busefer farklı olarak ben içime almıştım.
Ogece serhanla yorgunluktan ölene kadar sikiştik, sabaha kadar becerdi beni erkeğim. Ertesi gün ailelerimiz geldi. uzun süre bu konuyu hiç konuşmadık ama gene ara ara serhanla gizlice sikişiyoruz, ikimizinde sevgilisi var ama ben ona dayanamıyoruuuum.
İlerleyen zamanlarda amcamın köylüsü Arif abiyle olan anımı anlatacağım. görüşmek üzereeeeeeeeeeeee

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder